EPS Batterijen ActieActies & Nieuws

Startbatterijen voor uw auto of vrachtwagen met een scherpe prijs. Bekijk de startbatterijen »


EPS Batterijen heeft sinds kort zijn eigen leveringsdienst voor startbatterijen in heel België. Alle bestellingen geplaatst op werkdagen voor 13:00 uur worden de volgende dag uitgeleverd mits voorradig. De kosten voor leveringen in België zijn 15,00 euro inclusief btw.


Uw jaarlijkse budgettering. U bezorgd ons het aantal batterijen dat u heeft met het voltage (24V/48V/72V of 80V). En wij sturen u een uiterst scherp prijsvoorstel voor het onderhoud. Zo bent u precies op de hoogte van uw uitgaven op jaarbasis. Interresse? Laat het ons weten »


Ondersteuning

EPS Batterijen bestaat nu al een aantal jaren. Door de toenemende vraag in Vlaanderen zijn wij op zoek gegaan naar de geschikte partner om ook in deze regio’s onze volledige service en kwaliteit te kunnen waarborgen.
Na een proefperiode te hebben gedraaid met de firma HM&V Repair te Waregem zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het voor beide partijen een meerwaarde is om een samenwerking aan te gaan.

De firma HM&V Repair is buiten het verdelen van heftrucks ook goed ingericht om zelfs moeilijke reparaties aan computergestuurde heftrucks uit te voeren. De nodige wisselstukken zijn beschikbaar in hun ruime magazijnen te Waregem.

Voor meer info: HM&V Repair.

HM&V Repair